For our Dutch audience (at least for now)

Discussion in 'The Netherlands' started by AFCA, Nov 1, 2003.

 1. AFCA

  AFCA Member

  Jul 16, 2002
  X X X rated
  Club:
  AFC Ajax
  Nat'l Team:
  Iran
  Overschreeuwen
  STAANPLAATS AJAX

  De vonken vliegen er vanaf bij het positiespel. Koeman en Krol vuren de spelers aan om korter te dekken en sneller om te schakelen. De bal gaat in een moordend tempo over het natte gras. Ajax traint heel, heel scherp.

  Zo vurig als Koeman en Krol coachen, zo fel zijn ook de spelers. Zlatan Ibrahimovic laat zich luid horen. Hij vindt dat Wesley Sonck een verkeerde bal geeft en uit zijn ongenoegen tierend. Sonck is daar niet van gediend en hij bijt van zich af. *#*#*#*# you, zegt Sonck.
  Dan wordt Ibrahimovic furieus. No, *#*#*#*# you, schreeuwt hij heel hard tegen Sonck.
  De Belg is geïntimideerd en hij zwijgt. Als de hele groep hem aankijkt en wacht op een tegenzet, kijkt Sonck naar het gras.
  Ibrahimovic maakt zijn status te gelde. Hij heeft natuurlijk dat mooie doelpunt tegen Celta gemaakt en ook tegen PSV mocht zijn inbreng er wezen. Hij kan zich wel wat permitteren, vindt hij.
  Als Ibrahimovic echter ook Jari Litmanen begint uit te foeteren, maakt hij een inschattingsfout. De Zweed overspeelt zijn hand. Litmanen is de verkeerde om tegen uit te vallen. De Finse aanvoerder laat zich niet intimideren en hij overschreeuwt Ibrahimovic.
  Litmanen eindigt zijn tirade met de woorden: and take some *#*#*#*#in' Dutch classes, you don't understand *#*#*#*#. Ibrahimovic zwijgt.


  Maybe someone can translate it. Nice read.
   
 2. sonicdream

  sonicdream Member

  Sep 27, 2002
  West of Suez canal
  Club:
  AFC Ajax
  I read this in another bulletin board (don't remember which one...) translated to English....it's pretty funny.

  I will let someone translate it in its entirety rather than me botching it up with sporadic words of what I remembered....
   

Share This Page