Upgrade and Bugs

Discussion in 'Customer Service' started by jmeissen0, Jan 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lloyd Heilbrunn

    Lloyd Heilbrunn Member+

    Feb 11, 2002
    Jupiter, Fl.
    Nat'l Team:
    United States
    Ne email notification again today. :(
     
  2. Huss

    Huss Administrator
    Staff Member

    Aug 1, 1995
    New York, NY
    Club:
    New York Red Bulls
    we'll see. Hard to tell on a weekend.

    How are we doing today folks?
     
  3. sarabella

    sarabella BigSoccer Supporter

    Jun 22, 2004
    UK
    Its been super-fast for me today. No loading problems either. The Remember Me thing still isn't working.
     
  4. Huss

    Huss Administrator
    Staff Member

    Aug 1, 1995
    New York, NY
    Club:
    New York Red Bulls
    have you properly cleared your cookies?
     
  5. sarabella

    sarabella BigSoccer Supporter

    Jun 22, 2004
    UK
    Yup, but I'll try it again.
     
  6. Cannon

    Cannon Member

    Arsenal
    United States
    Sep 2, 2001
    Washington, DC metro
    Club:
    Arsenal FC
    Nat'l Team:
    United States
    Well it is actually working prefectly today. I'm suspicious though because today is also the day I got a notice about needing to renew my BigSoccer membership!

    Huss obviously moved me back to the old reliable servers until he gets my cash. Then its off to the new servers with the fresh lemon scent but +18 slowness, right? What should I do? ;)
     
  7. Huss

    Huss Administrator
    Staff Member

    Aug 1, 1995
    New York, NY
    Club:
    New York Red Bulls
    Nah! It really does look like we solved the problem. All these servers talking to each other, it's very tough. Like relationships...or something. Anyway, glad the complaints are gone and sorry it took so damn long.

    Now, we can go back to focusing on the next big announcement coming your way. Actually, 2 of them....


    Hmmmmmmnnnnnnn
     
  8. bungadiri

    bungadiri Super Moderator
    Staff Member

    Jan 25, 2002
    Acnestia
    Nat'l Team:
    United States
    Today and yesterday: The front page no longer seems to have the list of sub forums or the forum jump.

    This has been hit or miss for a while, but now it's consistent.
     
  9. AndyMead

    AndyMead Homo Sapien

    Nov 2, 1999
    Seat 12A
    Club:
    Sporting Kansas City
    Other than the continued inability to give out rep using FireFox - peachy.
     
  10. Kryptonite

    Kryptonite Fancy Title Here

    Apr 10, 1999
    Columbus
    Club:
    Columbus Crew
    Nat'l Team:
    United States
  11. Cannon

    Cannon Member

    Arsenal
    United States
    Sep 2, 2001
    Washington, DC metro
    Club:
    Arsenal FC
    Nat'l Team:
    United States
    Huss, I was kidding with that but it has really happened.

    I sent in my renewal this morning and now the board is actually crawling again. :rolleyes: I'm watching the smilies load one by one and waiting forever for pages to load. Did you change something since this morning?
     
  12. Huss

    Huss Administrator
    Staff Member

    Aug 1, 1995
    New York, NY
    Club:
    New York Red Bulls
    Nope, and nothing has changed. I will personally test Preemie view tonight.
     
  13. Knave

    Knave Member+

    May 25, 1999
    Glacially slow again for me.

    It was fine for a couple days, and now it's taking minutes to load a page.

    My connection is VERY fast, and this is the only website with this problem.

    So ...
     
  14. Cannon

    Cannon Member

    Arsenal
    United States
    Sep 2, 2001
    Washington, DC metro
    Club:
    Arsenal FC
    Nat'l Team:
    United States
    Yep. That is my situation since sometime this afternoon. I have cable connection and no problem anywhere else either. I pinged you and while you are at least 2-5 times slower than most other sites (even those overseas), it seems like its a problem with 2 things. One the page view and the second are site graphics.

    The page loads slowly and then refocuses. The pages load without graphics which then slowly fill in. While this is happening I can see the little "25 Items remaining to be downloaded..." or whatever the phrasing is down in the browsers status area. I almost never see that anywhere else except sites with massive graphics (1000s on a single page) or some modules (flash, etc) not tiny smilies and buttons.
     
  15. jmeissen0

    jmeissen0 New Member

    Mar 31, 2001
    page 1078
    been fast for me for a few days now
     
  16. Knave

    Knave Member+

    May 25, 1999
    You got it.

    That's exactly what I'm getting.
     
  17. hiddink_magic

    hiddink_magic New Member

    Feb 27, 2003
    Wendouree
    It does seem a little bit slow.

    Oh and I am fine when I have to login once here at my course. It is just at home.
    I always have to login for some reason. But I can't log out of bigfooty.com
     
  18. Fools! PT = Immortal

    Feb 12, 2005
    Forever Heaven
    Im on global ignore, I believe thats a bug and wasn't intentional. It was probably a glitch in the system.
     
  19. bungadiri

    bungadiri Super Moderator
    Staff Member

    Jan 25, 2002
    Acnestia
    Nat'l Team:
    United States
    Speed: loading is slow and incremental, as described by Knave and Cannon, above

    Other problem still persists: the BS home page still does not load with the direct links to the forums, nor does it have forum jump. It's just the header, borders, and the current thread titles on the right boarder with the "journals" in the middle. The only way to browse the site is by clicking the "Boards" link at the top.
     
  20. CHICO13

    CHICO13 Moderator
    Staff Member

    Oct 4, 2001
    SECTION 135
    Club:
    The Strongest La Paz
    Nat'l Team:
    Bolivia
  21. Cannon

    Cannon Member

    Arsenal
    United States
    Sep 2, 2001
    Washington, DC metro
    Club:
    Arsenal FC
    Nat'l Team:
    United States
    I'd kill for creepin' :mad:

    It is slower today than ever. I'm having to hit the stop button on pages because I don't feel like waiting minutes for a damn button to load. One page just hung on a button forever.

    It is only this site. I went through dozens of other sites including boards that seem to use the same technology as you and haven't had a problem anywhere else. I cleared out the cookies and checked through my java stuff. It is definetly a problem on your end. Something with the way you build pages and access graphics. I seem to have the slowest loads when I'm using the search feature to find a thread that I've posted in. Maybe the slowdown is related to the way it finds posts inside a thread. :confused:
     
  22. Huss

    Huss Administrator
    Staff Member

    Aug 1, 1995
    New York, NY
    Club:
    New York Red Bulls
    New fix just posted. Let us know...
     
  23. soccernutter

    soccernutter Moderator
    Staff Member

    Aug 22, 2001
    Don't drink beer but like cheese
    Club:
    Tottenham Hotspur FC
    Nat'l Team:
    United States
    The bottom of the page is still stalling by a few seconds (5-10 I'm guessing). Also, speed seems to be fairly good, but the first few pages I flipped through here took a bit.
     
  24. CHICO13

    CHICO13 Moderator
    Staff Member

    Oct 4, 2001
    SECTION 135
    Club:
    The Strongest La Paz
    Nat'l Team:
    Bolivia
    The speed's good. Still missing the board links on the homepage.
     
  25. Huss

    Huss Administrator
    Staff Member

    Aug 1, 1995
    New York, NY
    Club:
    New York Red Bulls
    We continue to see problems with the images loading. We are working on it.

    Please stop pointing out that the links are not on the HP. This is not a 'bug' and has been reported to be our plan elsewhere.
     

Share This Page