Eredivisie season 2022-2023 Ratings and comments

Discussion in 'The Netherlands' started by feyenoordsoccerfan, Jul 31, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. It's remarkable to have 9 shots with 69% possession.
     
  2. https://www.fcupdate.nl/voetbalnieu...reuther-de-grote-man-gimenez-opnieuw-bepalend
    Beoordelingen Feyenoord: Wellenreuther de grote man, Gimenez opnieuw bepalend
    Redactie FCUpdate
    Vandaag, 16:23
    Feyenoord heeft zondag het gat met directe concurrenten Ajax en PSV vergroot tot acht punten. De Rotterdammers kwamen door een zege bij Sparta een stuk dichterbij de landstitel, maar mogen daar ook de uitblinkende doelman Timon Wellenreuther voor bedanken. FCUpdate.nl zet de cijfers van dit duel op een rijtje.'

    Opstellingen en beoordelingen*
    Sparta:
    Nick Olij 6, Shurandy Sambo 6, Bart Vriends 5,5, Mike Eerdhuijzen 6, Michael Pinto 7, Jeremy van Mullem 5,5,Joshua Kitolano 6 974. Younes Namili -), Vito van Crooij 55, Arno Verschueren 6, Koki Saito 6,5, Tobias Lauritsen 5,5.

    Feyenoord: Timon Wellenreuther 8, Marcus Pedersen 6,5, Gernot Trauner 6,5, David Hankco 7, Quilindschy Hartman 6, Mats Wieffer 6, Sebastian Szymanski 6, Orkun Kökcü 6,5 (90. Antoni Milambo -), Igor Paixao 7 (82. Danilo -), Santiago Gimenez 7,5, Alireza Jahanbakhsh 7 (71. Javiaro Dilrosun -)

    Man of the match: Timon Wellenreuther

    *spelers moeten minimaal twintig minuten hebben gespeeld voor een beoordeling
     
  3. https://www.fcupdate.nl/voetbalnieu...-kan-niet-meer-sanchez-zakt-weer-door-het-ijs
    Beoordelingen van Ajax: Tadic op links kan niet meer, Sánchez zakt weer door het ijs
    Redactie FCUpdate
    Gisteren, 14:19
    Ajax staat acht verliespunten achter op Feyenoord. Op bezoek bij Go Ahead Eagles kwam de formatie van John Heitinga niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. FCUpdate.nl maakt de balans op na de volgende deceptie van de Amsterdammers dit seizoen.
    Opstellingen en beoordelingen*
    Ajax: Gerónimo Rulli; 6 Jorge Sánchez 3 (Lorenzo Lucca -), Edson Álvarez 5, Jurriën Timber 5, Youri Baas 5.5 (67. Owen Wijndal ; Steven Berghuis 5.5 (80. Francisco Conceicao -), Davy Klaassen 5, Kenneth Taylor 4.5; Mohammed Kudus 6, Brian Brobbey 6 (68. Steven Bergwijn 5), Dusan Tadic 4.
    Go Ahead Eagles: Jeffrey de Lange 8; Mats Deijl 7; Jamal Amofa 7.5, Gerrit Nauber 7.5, Fredrik Oppegard 6.5; Willum Willumsson 6, Philippe Rommens 6.5, Jay Idzes 6.5, Brobby Adekanye 7 (90. Bas Kuipers -); Isac Lidberg 7, Finn Stokkers 6.5 (67. Oliver Edvardssen 6)

    Man of the match: Jeffrey de Lange
    * een speler moet minimaal twintig minuten meedoen voor een beoordeling
     
  4. Remaining program of the top 4, in red the tough matches, in green potential bananapeel slips:
    Feyenoord

    • RKC (thuis, zondag 9 april)
    • Cambuur (uit, zondag 16 april)
    FC Utrecht (thuis, zondag 23 april)
    Excelsior (uit, zondag 7 mei)
    Go Ahead Eagles (thuis, zondag 14 mei)
    • FC Emmen (uit, zondag 21 mei)
    Vitesse (thuis, zondag 28 mei)


    Ajax

    • Fortuna Sittard (thuis, zondag 9 april)
    • FC Emmen (thuis, zondag 16 april)
    PSV (uit, zondag 23 april)
    AZ (thuis, zaterdag 6 mei)
    • FC Groningen (uit, zondag 14 mei)
    FC Utrecht (thuis, zondag 21 mei)
    FC Twente (uit, zondag 28 mei)


    AZ

    Sparta (thuis, zondag 9 april)
    • Fortuna Sittard (uit, zondag 16 april)
    • RKC (thuis, zondag 23 april)
    Ajax (uit, zaterdag 6 mei)
    • FC Emmen (thuis, zondag 14 mei)
    NEC (uit, zondag 21 mei)
    PSV (thuis, zondag 28 mei)


    PSV

    • Excelsior (thuis, zaterdag 8 april)
    • FC Volendam (uit, zondag 16 april)
    Ajax (thuis, zondag 23 april)
    Sparta (uit, zaterdag 6 mei)
    • Fortuna Sittard (thuis, zondag 14 mei)
    Heerenveen (thuis, zondag 21 mei)
    AZ(uit, zondag 28 mei)
     
  5. https://voetbalflitsen.nl/nieuws/8h...feyenoord-misstappen-maakt-moeten-we-toeslaan
    Taylor houdt vertrouwen in kampioenschap: "Als Feyenoord misstappen maakt, moeten we toeslaan"
    Zaterdag 1 april, 17:00 uur

    Lees meer: https://voetbalflitsen.nl/nieuws/8h...feyenoord-misstappen-maakt-moeten-we-toeslaan
    Taylor houdt vertrouwen in kampioenschap: "Als Feyenoord misstappen maakt, moeten we toeslaan" Zaterdag 1 april, 17:00 uur Kenneth Taylor is niet van plan de hoop op de landstitel op te geven. De middenvelder van Ajax keerde na een teleurstellende interlandperiode bij Oranje terug in Amsterdam en heeft naar eigen zeggen veel geleerd van de wedstrijd tegen Frankrijk, zo laat hij optekenen door De Telegraaf. Door personele problemen op het middenveld gaf bondscoach Ronald Koeman een basisplaats aan de Ajacied, maar na een half uur werd hij naar de kant gehaald. "Laat ik het erop houden dat het bij Oranje een leerzame periode was. Sinds afgelopen dinsdag ligt de focus weer op Ajax en de Eredivisie." Hij kreeg veel kritiek, maar Taylor relativeerde al snel. "Door te beseffen dat iedereen op zijn werk weleens een slechte dag heeft. Elke dag hard blijven werken, is de basis. En dat doe ik." Ook in Amsterdam is het hard werken, want door de nederlaag in De Klassieker lijkt de ploeg van trainer Johnny Heitinga uitgeschakeld in de titelrace, maar daar wil de international niet over spreken. "Omdat het nog kán. Er zijn weleens gekkere dingen gebeurd. Dat besef leeft heel erg in de spelersgroep. We mogen nooit in de situatie komen dat Feyenoord punten verspeelt en dat wij dat ook doen. Als Feyenoord misstappen maakt, moeten we toeslaan."

    Lees meer: https://voetbalflitsen.nl/nieuws/8h...feyenoord-misstappen-maakt-moeten-we-toeslaan
     
  6. https://www.voetbalprimeur.nl/nieuw...eyenoord-en-psv-hofleveranciers-met-trio.html
    [​IMG]
    VP's Elftal van de Week: Feyenoord en PSV hofleveranciers met trio
    10:00, Vandaag
    29

    Feyenoord en PSV zijn na speelronde 27 van de Eredivisie de twee hofleveranciers voor VP's Elftal van de Week. De topclubs leveren elk drie spelers. Ook Sparta, sc Heerenveen, NEC en FC Emmen vaardigen spelers af.





    Timon Wellenreuther (Feyenoord)
    Het was het weekend van de keepers, want ook Stijn van Gassel (Excelsior), Geronimo Rulli (Ajax), Xavier Mous (sc Heerenveen) en Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles) blonken uit. Maar de reddingen van Wellenreuther waren wéér doorslaggevend voor de aanstaande landstitel van Feyenoord en dat telt het zwaarst.


    Olivier Boscagli (PSV)
    Huilend stortte Boscagli ter aarde na zijn doelpunt in Nijmegen. De Fransman keerde na 356 dagen terug in de basis van PSV en zette met zijn doelpunt een definitieve punt achter de slepende revalidatie van zijn kruisbandblessure.

    Olivier Boscagli emotioneel bij doelpunt na bijna een jaar blessureleed

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 1, 2023
    Jeroen Veldmate (FC Emmen)
    Zijn vader Henk was de afgelopen week regelmatig in het nieuws, maar het weekend van de familie Veldmate werd uiteindelijk gekleurd door Jeroen. In de blessuretijd van de kelderkraker tegen hekkensluiter SC Cambuur kopte de verdediger zijn ploeg naar drie cruciale punten.

    Dávid Hancko (Feyenoord)
    Wat heeft Feyenoord toch geweldige zaken gedaan met het vastleggen van Hancko. De Slowaakse verdediger behoort wekelijks tot de uitblinkers en schoot de aanstaande kampioen (dat kan toch niet meer mis?) in veilige haven tegen Sparta.

    Mica Pinto (Sparta)
    Ook bij de andere ploeg op Het Kasteel blonk een verdediger uit. Pinto besloot het maar eens te proberen en schoot de bal onberispelijk in de kruising achter Wellenreuther. Na zijn goal kwamen de emoties van de mislukte contractonderhandelingen met Sparta los.

    De fantastische goal van Michael Pinto vanuit een andere hoek! #spafey

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 2, 2023
    Joey Veerman (PSV)
    Ruim een week geleden voelde Veerman zich amper een mens, nadat hij naar eigen zeggen 'vijf uur had lopen kotsen' in het trainingskamp van Oranje. Dit weekend was hij weer helemaal de oude. De middenvelder speelde uitstekend tegen NEC.

    Oussama Tannane (NEC)
    Tannane zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat de nederlaag van NEC tegen PSV cijfermatig een stuk dragelijker werd. Natuurlijk is de aanvallende middenvelder eigenlijk veel te goed voor de middenmoot van de Eredivisie.

    [​IMG]

    Iñigo Córdoba (Fortuna Sittard)
    Door twee doelpunten van Córdoba won Fortuna Sittard van FC Groningen en zijn de Limburgers zeven speelrondes voor het einde al vrijwel zeker van handhaving. Normaal gesproken zijn 32 punten genoeg.

    Igor Paixão (Feyenoord)
    Het lijkt niet uit te maken wie er op de vleugels staat bij Feyenoord, allemaal kúnnen ze het verschil maken. Zo ook Paixão. Het is al lang niet allemaal even gepolijst wat de Braziliaan laat zien, maar hij speelde met vertrouwen en maakte tegen Sparta weer een belangrijke treffer.

    Igor Paixão knalt Feyenoord op voorsprong! #SPAFEY pic.twitter.com/qcqzyDeWIQ

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 2, 2023
    Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen)
    De teller staat inmiddels op elf doelpunten, waarmee Van Hooijdonk meedoet in de top van het topscorersklassement. De spits van Heerenveen heeft een ontegenzeggelijk een neusje voor de goal.

    Luuk de Jong (PSV)
    Twee doelpunten en een assist, dat is een rapport waarmee De Jong kan thuiskomen. Dit keer was de PSV-spits, die bezig is aan een ietwat tegenvallend seizoen, ook in voetballende zin heel belangrijk voor zijn profiterende ploeg.

    upload_2023-4-3_11-21-51.png
     
  7. https://www.voetbalprimeur.nl/nieuw...eklap-uit-simons-beste-man-in-eredivisie.html
    'Feyenoord deelt Ajax en PSV genadeklap uit, Simons beste man in Eredivisie'
    08:55, Vandaag
    De traditionele top-drie staat weer op de eerste, tweede en derde plaats in de Eredivisie, maar alléén bij Feyenoord heerst een jubelstemming. De Rotterdammers namen zondag een voorschot op het kampioenschap. Dít schrijven de ochtendkranten.

    'Droomroute Feyenoord naar nieuw volksfeest'

    'Feyenoord kan titelfeest al plannen', kopt het Algemeen Dagblad na de 1-3 zege bij Sparta, waardoor de koploper acht punten los staat. 'Natuurlijk is feestvieren voor de hoofdprijs daadwerkelijk binnen is, onverstandig. Maar Feyenoord lijkt met de 1-3 overwinning bij Sparta de genadeklap in de Eredivisie nu wel te hebben uitgedeeld na opnieuw een droomweekeinde.'

    Feyenoord speelt in de laatste zeven speelrondes nog tegen de nummers zeven, acht, twaalf, veertien, vijftien, zestien en achttien van de Eredivisie. 'Het lijkt een droomroute naar een nieuw volksfeest na dat van mei 2017.' Ook de Volkskrant trekt die conclusie. 'De kampioensschaal komt nadrukkelijk in zicht, gezien ook het relatief eenvoudige programma en de toegenomen doeltreffendheid van de laatste weken.'

    'Bij Feyenoord staan er telkens weer andere spelers op om wedstrijden te beslissen. Tegen Sparta greep doelman Timon Wellenreuther de hoofdrol', klinkt het. Wellenreuther is volgens De Telegraaf 'de nieuwe Brad Jones', die onder de lat stond toen Feyenoord in 2017 voor het laatst kampioen werd. 'Wellenreuther kreeg alle credits bij de 3-1 zege van Feyenoord in de derby tegen Sparta op Het Kasteel.'

    'Het slotoffensief van de koploper in de Eredivisie is dit seizoen in werkelijk alle wedstrijden ongekend groot. Het was op Het Kasteel niet anders. Feyenoord walst zijn tegenstanders in de slotfase plat en die stoomwals zal waarschijnlijk pas eind mei op de Coolsingel tot stilstand komen.'

    Santiago Gimenez = ! #SPAFEY pic.twitter.com/Qpq2DPw2G3

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 2, 2023
    'Ajax wappert met witte vlag'
    Na het doelpuntloze gelijkspel bij angstgegner Go Ahead Eagles is titelprolongatie een utopie geworden voor Ajax. 'Ajax wappert met witte vlag', kopt De Telegraaf dan ook. 'Gezien de huidige vorm en het resterende programma gelooft niemand bij Ajax erin dat in de laatste zeven speelronden de kloof van acht punten met Feyenoord wordt gedicht. Sterker nog, het bemachtigen van het voorronde-ticket voor de Champions League door middel van de tweede plaats wordt al lastig zat.'

    Valentijn Driessen kraakt de keuzes van trainer John Heitinga. 'Heitinga presteerde het om de bank te bezetten met zo'n 80 (!) miljoen euro aan versterkingen, terwijl hij er zit om aankopen te laten renderen. Ajax heeft weliswaar dramatisch ingekocht in de zomer van 2022; Heitinga moet wel het sterkst mogelijke Ajax opstellen.'

    De Volkskrant zag een 'treurig stemmend' gelijkspel van Ajax in Deventer. 'Het paste voor Ajax in het grotere plaatje, van een seizoen vol onduidelijkheid, met een selectie waarin de balans zoek is. En dan moet de ploeg woensdag ook nog naar de Kuip, voor de halve finale van de beker tegen Feyenoord. (...) Kijk tegen Go Ahead Eagles naar de backs Jorge Sánchez en basisdebutant Youri Baas. In het moderne voetbal zijn vleugelverdedigers belangrijke schakels. Zondag behoren beiden tot de zwakste Ajacieden.'

    Ook het Algemeen Dagblad spaart Ajax niet. 'De witte vlag hijsen, vertikken de Ajacieden, maar aan alles merkte je gistermiddag het besef dat de hegemonie na vijf jaar definitief wordt doorbroken. (...) Dweilen met de kraan open, zoals ook op de backposities, waar Jorge Sánchez wederom schutterde en Youri Baas bij zijn verrassende basisplek de voor Heitinga 'weinig overtuigende' Owen Wijndal niet kon overtreffen.'

    John Heitinga is woedend na afgekeurde goal

    "Schandalige beslissing"#GAEAJA

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 2, 2023
    'Simons tamelijk ongelooflijk'
    Voor PSV kwam de zege bij NEC (2-4) op een goed moment. 'De teneur rond PSV was al maanden negatief en trainer Ruud van Nistelrooij was het afgelopen week ogenschijnlijk beu', constateert het Eindhovens Dagblad. 'Het knetterde in Eindhoven even flink nadat hij had aangegeven dat de beleidsmakers het hem niet makkelijk hebben gemaakt. De spelersgroep van PSV kwam in Nijmegen met een enorme portie bluswater, voordat binnen de club een uitlaaiende brand kon ontstaan.'

    De Jong krijgt na zijn twee doelpunten en een assist de complimenten en hetzelfde geldt voor 'cruciale pion' Xavi Simons. 'Simons is in korte tijd uitgegroeid tot de beste man van de hele Eredivisie en buiten Eindhoven proberen toeschouwers hem soms uit zijn spel te halen. Vergeefs, want de jongeling blijft zich op een wonderbaarlijke manier manifesteren en is dit seizoen de enige constante bij PSV geweest. (...) Simons lijkt geen ondergrens te hebben en bijna altijd minimaal een 7 te spelen. Dat is voor een speler van negentien tamelijk ongelofelijk.'

    De Telegraaf zag in Nijmegen een ploeg die er klaar voor was. 'PSV kwam scherp voor de dag, won de meeste duels, was zeer doeltreffend en had de wedstrijd bij de rust al beslist door goals van Luuk de Jong, Olivier Boscagli en Joey Veerman. Na de bemoedigende uitbeurt tegen NEC vervolgt PSV de route om nog iets van het seizoen te maken met de halve finale in de KNVB-beker dinsdag tegen SV Spakenburg.'

    Olivier Boscagli emotioneel bij doelpunt na bijna een jaar blessureleed

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 1, 2023
     
  8. https://www.fr12.nl/nieuws/de-cijfers-wellenreuther-de-absolute-uitblinker-in-stadsderby
    [​IMG]

    De Cijfers: Wellenreuther de absolute uitblinker in stadsderby
    vandaag, 12:30 224 reacties


    Timon Wellenreuther krijgt na zijn optreden tegen Sparta veel lof. De doelman pakte onder meer een strafschop in een fase waarin Feyenoord de wedstrijd uit handen dreigde te geven. Zijn belangrijke rol is uiteraard ook de bezoekers van FR12.nl niet ontgaan. Met een 9,1 als (uitzonderlijk hoge) beoordeling werd hij verkozen tot Man of the Match.

    Sowieso waren de beoordelingen hoog na de 1-3 zege op Sparta. Het gemiddelde cijfer lag op 7,6 en met de 6,9 voor Quilindschy Hartman was ook het laagste cijfer nog een dikke voldoende. Na Wellenreuther waren de hoogste beoordelingen voor Dávid Hancko (8,3), Igor Paixão (8,1) en Santiago Gimenez (8).

    Ook het Algemeen Dagblad zag verschillende uitblinkers aan Feyenoord-kant. In het Elftal van de Week was plek voor drie Feyenoorders: Wellenreuther (8), Hancko (8) en aanvoerder Orkun Kökcü (7,5).

    Voetbal International vond Hancko de beste Feyenoorder. De Slowaak werd met een 8 als cijfer als enige opgenomen in de Speler van de Week top vijf (op plek vijf), waar hij ook nog altijd het algemeen klassement aanvoert (Kökcü staat op plek twee). In het Elftal van de Week was naast Hancko ook plek voor Paixão (7,5) en Marcus Pedersen (7,5).

    FR12
    Wellenreuther 9,1; Pedersen 7,2, Trauner 7,7, Hancko 8,3, Hartman 6,9; Wiefffer 7, Szymanski 7,1, Kökcü 7,6; Jahanbakhsh 7,2, Gimenez 8, Paixão 8,1

    Algemeen Dagblad
    Wellenreuther 8; Pedersen 6,5, Trauner 6,5, Hancko 8, Hartman 6; Wieffer 6, Szymanski 6, Kökcü 7,5 (93. Milambo -); Jahanbakhsh 7 (71. Dilrosun -), Gimenez 7, Paixão 7 (82. Danilo -)

    Voetbal International
    Wellenreuther 7,5; Pedersen 7,5, Trauner 7, Hancko 8, Hartman 6; Wieffer 5,5, Szymanski 6, Kökcü 6,5 (93. Milambo -); Jahanbakhsh 6 (71. Dilrosun -), Gimenez 7,5, Paixão 7,5 (82. Danilo -)

    Sofascore*
    Wellenreuther 7,3; Pedersen 7; Trauner 6,7, Hancko 7,6, Hartman 6,4; Wieffer 7, Szymanski 6,2, Kökcü 6,7 (93. Milambo -); Jahanbakhsh 7,5 (71. Dilrosun 7,2), Gimenez 6,7, Paixão 8,1 (82. Danilo 6,7)

    *De cijfers van Sofascore worden puur bepaald op basis van alle bijgehouden spelersstatistieken tijdens de wedstrijd. Bij Voetbal International worden de beoordelingen voor 50% bepaald door statistieken en voor 50% door de redactie.
     

    Attached Files:

  9. Remaining program of the top 4, in red the tough matches, in green potential bananapeel slips:
    Feyenoord

    • Cambuur (uit, zondag 16 april)
    FC Utrecht (thuis, zondag 23 april)
    • Excelsior (uit, zondag 7 mei)
    • Go Ahead Eagles (thuis, zondag 14 mei)
    • FC Emmen (uit, zondag 21 mei)
    Vitesse (thuis, zondag 28 mei)


    Ajax

    • FC Emmen (thuis, zondag 16 april)
    PSV (uit, zondag 23 april)
    AZ (thuis, zaterdag 6 mei)
    • FC Groningen (uit, zondag 14 mei)
    FC Utrecht (thuis, zondag 21 mei)
    FC Twente (uit, zondag 28 mei)


    AZ

    • Fortuna Sittard (uit, zondag 16 april)
    • RKC (thuis, zondag 23 april)
    Ajax (uit, zaterdag 6 mei)
    • FC Emmen (thuis, zondag 14 mei)
    • NEC (uit, zondag 21 mei)
    PSV (thuis, zondag 28 mei)


    PSV

    • FC Volendam (uit, zondag 16 april)
    Ajax (thuis, zondag 23 april)
    • Sparta (uit, zaterdag 6 mei)
    • Fortuna Sittard (thuis, zondag 14 mei)
    Heerenveen (thuis, zondag 21 mei)
    AZ(uit, zondag 28 mei)
     
  10. upload_2023-4-10_2-12-26.png
    The last eleven years no club took the title with more than 77 points.
    For Feyenoord the last 6 matches give a maximum of 18 points to get. If they manage that it would mean a total of 85 points.
    PSV or Ajax maximum score would be 77 if either of them would win all matches.
    AZ max score would be in case of winning all matches 72 points.
    Reaching the last eleven years highest points plus 1 would put Feyenoord out of reach.
     
  11. AD Sportwereld season 2022-2023 classification:
    https://www.ad.nl/nederlands-voetba...n-santiago-gimenez-gooien-hoge-ogen~aa639d1a/
    Algemeen klassement
    1. Xavi Simons (PSV) 6,84 (28)
    2. Lars Unnerstall (FC Twente) 6,76 (27)
    3. David Hancko (Feyenoord) 6,76 (25)
    4. Orkun Kökçü (Feyenoord) 6,72 (25)
    5. Justin Bijlow (Feyenoord) 6,68 (19)
    6. Jordy Clasie (AZ) 6,65 (27)
    7. Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles) 6,56 (27)
    8. Nick Olij (Sparta) 6,56 (26)
    9. Jasper Cillessen (NEC) 6,54 (27)
    10. Lutsharel Geertruida (Feyenoord) 6,50 (23)

    Scheidsrechters:
    1. Danny Makkelie 6,52 (21)
    2. Serdar Gözübüyük 6,33 (21)
    3. Edwin van de Graaf 6,30 (15)
    4. Allard Lindhout 6,19 (19)
    5. Dennis Higler 6,10 (20)
     
    Pavlin Arnaudov repped this.
  12. How opinions on a player can differ, which is only possible once that player gets in the real heat of a senior football:
    https://www.soccernews.nl/news/heitinga-sluit-basisplaats-onbekende-speler-tegen-psv-niet-uit/
    En dus zou Grillitsch ook zomaar kunnen gaan starten tegen PSV. “Daar kijken we naar. Helaas kunnen we geen oefenwedstrijden spelen, omdat er om de drie dagen een wedstrijd op het programma staat. Daarom was er geen mogelijkheid om hem aan het werk te zetten.”

    Het optreden van Florian Grillitsch bij Ajax wordt stevig gekraakt in #DitWasHetWeekend:

    "Ik denk niet dat zijn zaakwaarnemer dit opstuurt naar andere clubs"

    — ESPN NL (@ESPNnl) April 10, 2023
    Harde kritiek van ESPN-analisten
    De heren analisten van ESPN waren overigens een hele andere mening aangedaan. Karim El Ahmadi schrok van het vele balverlies van Grillitsch, Jan-Joost van Gangelen vond het doen lijken ‘alsof hij gek was geworden, zo slecht’ en Kenneth Perez lachte na het zien van een balverliescompilatie: “Ik denk niet dat zijn zaakwaarnemer deze beelden opstuurt naar andere clubs. Het leek er ook wel gewoon op dat het te snel ging voor hem
    .”
    Harsh criticism by ESPN-analists

    And so Grillitsch could also start against PSV. "That's what we're looking at. Unfortunately, we cannot play exhibition matches, because there is a match scheduled every three days. Therefore, there was no possibility of putting him to work." Florian Grillitsch's performance at Ajax is firmly cracked in #DitWasHetWeekend: "I don't think his agent is sending this to other clubs" — ESPN EN (@ESPNnl) April 10, 2023

    Harsh criticism from ESPN analysts
    Espn's analysts, by the way, had a very different opinion. Karim El Ahmadi was shocked by Grillitsch's many ball losses, Jan-Joost van Gangelen thought it looked 'like he had gone crazy, so bad' and Kenneth Perez laughed after seeing a ball loss compilation: "I don't think his agent sends these images to other clubs. It just seemed like it was going too fast for him."
     
  13. AD Sportwereld Team of the Week:
    upload_2023-4-11_22-55-50.png
     
  14. Teak

    Teak Member+

    Feyenoord, VfB Stuttgart, Valencia
    Nov 22, 2008
    Grain Belt
    Club:
    Feyenoord
    I wonder which club will buy Sydney van Hoijdonk this summer: Ajax or PSV?
     

Share This Page