Yeah, that's nice and all. But in the end, it all comes down to the performance you deliver on the pitch.
The one thing that worries me about Pjanic is his injuries. Their nothing major but I would like to see no injuries.
Uefa Cup Semi Finals 1984/1985 & Quarter Finals 1971/1972 (the same year we won the Yugoslav First League).
You do realize "Sarajevo's" stadium is actually the city of Sarajevo's stadium - meaning any club can play there. Its not even yours. Remember this too? At least we have a proper football only stadium with tradition.
Yo seriously take it to another thread. I'm coming on here because I was hoping someone had something to say about Pjanic. Then I read that you idiots are going on about who sucks more cocks. Well guess what? You all do because no one is talking about Pjanic. <3
Pjanić: Bliže sam golu, sada želim postati pravi golgeter Svoj ugovor želim ispoštovati do kraja. Svi želimo sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka i to nam daje veliku motivaciju, rekao je Pjanić Novu ulogu prihvatio sa osmijehom Piše: SportCentar 13.07.2012 u 15:06 sati. Miralem Pjanić, bh. reprezentativac, nada se da bi u narednoj sezoni mogao pružati odlične partije u dresu Rome. Bosanskohercegovački veznjak je na današnjoj konferenciji za štampu govorio o šansama Rome u narednoj sezoni, o svojoj formi, te o činjenici da će pod trenerskom palicom Zdeneka Zemana igrati mnogo bliže protivničkom golu. Fabio Borini napustio je rimsku Vučicu i u narednih 48 sati bit će predstavljen na Anfieldu, kao novi igrač Liverpoola. Međutim, Pjanić vjeruje kako to neće biti veliki gubitak za njegov tim. "Ako je Fabio sretan odlaskom u Liverpool i ja sam. Gubimo igrača koji je imao dobru sezonu, ali to je njegova odluka", rekao je Pjanić, ovrnuvši se na sljedeću sezonu: "Uvjeren sam da možemo napraviti velike stvari sa ovom ekipom. Naravno, ne treba puno pričate o tome, mi ćemo mnogo raditi i to dokazati na terenu. Promijenili smo trenera i to nam je mnogo prijalo. Svi smo na istoj talasnoj dužini, isto razmišljamo, tako da nemamo nikakvog straha." Zdenek Zeman najavio je novu ulogu Pjaniću, pa bi naš reprezentativac trebao igrati mnogo bliže protivničkom golu. "Luis Enrique je želio da mnogo držimo loptu u posjedu i gradimo napade. Zeman će to promijeniti, jer želi bržu i atraktivniju igru, što će mi u svakom slučaju odgovarati. Bit ću mnogo bliže protivničkom golu, a to mi se sviđa. Nadam se da ću sljedeće sezone imati mnogo više golova i asistencija na svom kontu", istakao je Pjanić. Rimski gigant imao je mnogo problema protekle sezone sa gostujućim utakmicama, gdje su gubili mnogo bodova. To je posebno zasmetalo omalenom bh. veznjaku, koji smatra da se u sljedećoj sezoni takve greške ne smiju ponavljati. "Nedostajao nam je kontinuitet. Na Olimpicu smo igrali dobro, ali na strani smo imali neki strah, niko ne zna šta se tačno dogodilo. Ukoliko popravimo igru na strani, siguran sam da smo spremni na velike stvari, pa čak i osvajanje Scudetta", kazao je veznjak Rome i bh. reprezentacije, dodavši: "Juventus i Milan su jači kada se gleda tim na papiru. Međutim, atmosfera i zajedništvo u našem timu je ono što nas čini jakima. Važno je na početku sve zasnovati na povjerenju, dobro krenuti u prvenstvo, pa ćemo vidjeti kako dalje." Iako se Pjanić povezivao sa odlaskom u englesku Premier ligu, prije svega u Manchester United, od toga sigurno za sada neće biti ništa. "Svoj ugovor želim ispoštovati do kraja. Svi želimo sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka i to nam daje veliku motivaciju. Navijače molim da budu strpljivi, a mi ćemo dati sve od sebe da ih razveselimo", optimističan je bio Pjanić, a na pitanje novinara da li se boji konkurencije, prije svega novopridošlih igrača u vezi, Tachtsidisa i Bradleya, odgovorio: "Nemam nikakvog straha. Želim igrati, želim dati sve od sebe i biti standardni prvotimac, kao što je to bilo do sada. Sa 22 godine profesionalac sam već pet ili šest sezona. Sada želim preuzeti veću odgovornost, biti još bolji, ali postoje i drugi igrači. Ja ću novim igračima pomoći i nadam se da će oni biti pojačanja u pravom smislu te riječi."