Ali Karimi Join Los Angeles Galaxy?

Discussion in 'Iran' started by allan123, May 7, 2010.

1. allan123 Red Card

2. allan123 Red Card

Los angeles galaxy

Beckham,Donovan,Karimi
  3. nimaa Member

Country:
    Iran
    dude I don't think it will happen
  4. allan123 Red Card

5. Corporation X Member+

Would going to LA/MLS be the right move for Karimi?
  6. soccer krazy Member

7. nimaa Member

Country:
    Iran
  8. dsk_oz Member

So what's the dude been up to till now? He sort of dropped off the map for a while, probably overshadowed by the events leading up to the green armband protest ..
  9. nimaa Member

Country:
    Iran
    The regime wants him gone.

---------------------------------------------------------------
    Madanchi: All the Steel Azain players ate lunch before the game against Esteghlal
    هافبك استيل*آذين :95درصد فوتباليستها روزه نمي گيرند چاپ ارسال به دوست
    نگارش یافته توسط کیان

خبرگزاری ورزش ايران IPNA : هافبك تيم فوتبال استيل*آذين تهران گفت: روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند.
    مصاحبه خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) را با "مهرزاد معدنچي" در ادامه بخوانيد:

* در حالي كه از آمادگي خوبي برخوردار هستي اما در تركيب قرار نمي گيري؛ از اين موضوع ناراحت نيستي؟

- من طي هفته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتم اما ناگهان گفتند كه در ليست 11 نفره نيستي؛ در حالي كه فكر مي كنم دليل اين موضوع نيز فني نيست.

* در اين مورد اعتراضي به كادر فني تيم نكردي؟

- تومباكوويچ بعد از بازي از عملكردم در اين بازي تمجيد كرد و حتي به من گفت كه براي اين بازي حساب ويژه*اي روي من كرده بود. با اين حال نمي دانم چرا در تركيب ثابت به ميدان نرفتم!

* با اين وجود حتي صاحب موقعيت هم شدي اما پايت به گلزني باز نشد.

- در آن لحظه تمركز نداشتم و از 6 قدمي توپ را به آسمان زدم. نيمكت نشيني من را شوكه كرده بود و شايد يكي از دلايل اينكه موقعيت را خراب كردم همين بود.

* علي كريمي اين روزها كانون بسياري از خبرهاست و صحبتهاي او عليه مديرعامل تيم سروصداي زيادي به پا كرده است.

- يكي از مواردي كه علي به آن اعتراض داشت جنس پيراهنهاي ما بود كه متاسفانه با وجود اعتراض علي به اين موضوع اما كسي به حرفهاي او توجه نكرد.

* اما حالا وي به دليل روزه*خواري از تيم اخراج شده است!

- روز بازي با استقلال همه بازيكنان تيم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتباليستها نيز روزه نمي گيرند. ما همه مسلمانيم و به اعتقاداتمان پايبنديم اما واقعا با اين شرايط روزه گرفتن برايمان مشكل*ساز است. ما سر تمرين قوطيهاي آب كنار زمينمان داريم با اين وجود من به شخصه نديده*ام كه كريمي در ملا عام روزه*خواري كند.
    به نظر من اصلا درست نيست كه روزه*داري يا روزه*خواري يك نفر را رسانه*اي كنيم. مسلمانان بايد عيب يكديگر را بپوشانند. حتي از اسم علي مي توان به اعتقادات مذهبي خانواده وي پي برد و اينكه او را متهم به روزه*خواري كنيم درست نيست.

* اينكه وي به همين دليل از تيم اخراج شده را چطور مي بيني؟

- چنين اتفاقي نخواهد افتاد. كريمي و مهدوي كيا جزء بزرگترين فوتباليستهاي ايران هستند و به لحاظ اخلاقي و شخصيتي قابل احترام* هستند. فكر مي كنم به زودي همه اين سوء تفاهمات حل شود.

translation
    Q: Karimi has now been fired from the team for eating during ramadan

A: On the day we played Esteghlal, we all had lunch and 95% of soccer player dont fast. etc..
  10. nimaa Member

Country:
    Iran
    An Iranian rapper (Erfan) posted this on his face book page in support of Ali Karimi.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=9WBw2gCa3Pk"]YouTube- Erfan in khak lyrics .Ail karimi 8[/ame]
  11. nimaa Member

Country:
    Iran
    Estili supporting Karimi.
    He says that 95 percent of players don't fast.

And here's what Esteely has to say about Ali Karimi:
    http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.asp...1595258&Lang=P

حميد استيلي در ادامه درخصوص اخراج علي كريمي از استيل آذين و مسائل پيش آمده پس از آن و اينكه آيا اصلا اين اتفاقات براي فوتبال ما درست يا خير، به ايسنا گفت: من يك سال با علي در استيل آذين كار كردم. او يك بازيكن بسيار باصداقت است كه اگر با او روراست باشيد، او نيز با شما روراست است اما اگر خلاف اين باشد، او انتقادات خود را مطرح مي*كند و در اين ميان از هيچ كسي نيز ابايي ندارد.

استيلي ادامه داد: علي كريمي سال گذشته بهترين بازيكن ليگ برتر بود و ما هم خيلي با او راحت بوديم و رابطه بسيار خوب و صميمانه*اي با يكديگر داشتيم. در رابطه با مساله روزه*خواري علي كريمي هم بايد بگويم كه من فكر مي*كنم 95 درصد بازيكنان ما روزه نمي*گيرند. حتي سال گذشته كه من در استيل آذين بودم به دليل شرايط سختي كه در ليگ حاكم بود و فشردگي*اي كه در آن زمان در بازي*هاي ليگ وجود داشت، بيشتر بازيكنان استيل آذين نمي*توانستند روزه بگيرند و من فكر مي*كنم كه حداكثر يك يا دو بازيكن در آن زمان در تيم ما روزه* مي*گرفتند.

حميد استيلي افزود: به نظر من اين يك موضوع كاملا طبيعي است كه فوتباليست*ها به دليل شرايط سختي كه دارند نمي*توانند روزه* بگيرند اما من بايد بگويم كه اين برخوردي كه با علي كريمي انجام شد، اصلا درست نبود چرا كه او يك بازيكن كاملا باصداقت و به معناي واقعي يك مسلمان است.

استيلي با بيان اينكه فردي كه از بچه*هاي يتيم سرپرستي مي*كند مطمئنا نمي*تواند انسان بدي باشد، گفت:* علي كريمي بازيكني است كه از لحاظ انساني به معناي واقعي خوب و كامل است و شايد كسي هم نداند كه او چند بچه يتيم را سرپرستي مي*كند و اين درست نيست كه به دلايل واهي كريمي را كه بسيار هم براي فوتبال كشور زحمت كشيده است، محروم كرده و از اين طريق با آبروي او نيز بازي كنيم.

سرمربي شاهين بوشهر اضافه كرد: علي يك بازيكن رك و صريح است كه حرف*هاي خود را صادقانه و بدون ترس از هيچ كسي به زبان مي*آورد چرا كه او از لحاظ فوتبالي آن قدر قوي هست كه به ديگران محتاج نباشد و سخنان خود را در عين صداقت مطرح كند. من باز هم مي*گويم كه وقتي فردي اين گونه به بچه*هاي يتيم كمك مي*كند نمي*تواند انسان بدي باشد.

بازيكن سابق تيم ملي و پرسپوليس گفت: هر كسي بايد جوابگوي كارهاي خودش باشد. بايد توجه كنيم كه اين بازيكنان از شعور بالايي برخوردارند. علي كريمي نيز مانند ديگر بازيكنان ايراني كه در خارج از كشور حضور داشته*اند، روزه*هاي خود را مي*گرفته*اند و اين گونه نيست كه حالا ما بخواهيم اين بازيكن را به دليل روزه*خواري محكوم كنيم.

حميد استيلي تاكيد كرد:* من هيچ بازيكني را مثل علي كريمي نديدم كه اين قدر باصداقت باشد و انتقادهاي خود را به طور صريح بگويد. به علاوه اينكه كريمي وقتي انتقاد مي*كند، هميشه در رابطه با حق ديگران و نه حق خودش انتقاد مي*كند كه اين واقعا نشان از بزرگي او دارد. شايد كريمي از تيم ملي هم كنار گذاشته شده باشد، اما او آن قدر بزرگ است كه براي ثابت كردن خود به كسي احتياج ندارد.

Share This Page